Om oss

Café Täppan köptes våren 2021 av Anna Flodin, en dröm som över en natt blev sann. Våren 2022 klev Jenny Pajula in som delägare och sakta men säkert bygger vi upp vårt varumärke och välkomnar er med öppna armar till vårt vardagsrum utmed strömmen.

Vi gör det med omtanke

Vi brinner för den goda kraften i samhället och försöker hålla oss tillgängliga där vi kan vara med och göra skillnad. Vårt samhällstänk innebär att vi gör oss delaktiga i andra organisationers goda arbete och strävar efter att vara svinnsmarta. Därför skänker vi allt vårt överblivna fikabröd till bland annat Ria.

En plats för alla

Cafe Täppan är en plats för alla och vi värdesätter människors olikheter, lyfter fram styrkor och jobbar för att stärka där vi behöver utvecklas. Alla människor är unika och det finns något unikt hos var och en av oss. Glädje, inspiration och öppenhet är våra värdegrundsord och dem försöker vi ha med oss både i motvind och i medvind. Till oss är alla välkomna, tvåbenta som fyrbenta.

Att ta emot elever/medarbetare från årskurs 8, restaurangskolan, second chance och actema ser vi som en del av vårt hållbarhetsarbete och en möjlighet för oss att vara förebilder och en attraktiv small buisness. Tillsammans med våra härliga medarbetare tar vi små babysteps på vägen.Välkomna in

Sommaren 2024 är här och vi ser fram emot att få dela den med er. Uteserveringen är maxad till sin yttersta bredd, tillgängligheten för rullstol är superbra och bara solen skiner så lovar vi er ett härligt söderläge, en välfylld fikadisk och känslan av att komma hem.